KAUNEIN PÄIVÄ | IKUISTA NE HETKET
KATSO LÄHEMMIN

SINUN HÄÄSI

KAUNEIN PÄIVÄ | IKUISTA NE HETKET
KATSO LÄHEMMIN

Sinun kaunein päiväsi

Häät ovat tapahtuma, josta ei voi koskaan ottaa liikaa kuvia. Ikuista poikkeukselliset hetket, jotta voit vuosienkin kuluttua muistella näitä hartaita, tunnelmallisia ja hauskoja hetkiä!

Häät ovat mieleenpainuva tapahtuma ja niiden tunnelman jokainen haluaisi mukaansa koko elämäksi. Funbooth antaa loistavan mahdollisuuden ikuistaa välittömät tunteet ja tavoittaa mahtavimmat hetket. Esiripun takana ystäväsi ja perheesi vapautuvat ja voivat siten näyttää aidot tunteensa  🙂

Kuvaa yhdessä hääparin, ystävien ja tuttavien kanssa. Kuvat ovat valmiit jo hetken kuluttua funboothin verhojen takaa tultua. Pidä ne itselläsi muistona ja halutessasi voit liimata yhden kopioista erityiseen hääalbumiin, johon voit kirjoittaa lisäksi hyvät toivotuksesi avioparille. Sellainen kirja on hääparille varmasti kiva ja tunnelmallinen lahja, jota on myöhemmin kerta toisensa jälkeen hauska katsella, lukea ja muistella!

Vielä lisää kiehtovuutta voi lisätä erilaisilla asusteilla ja kylteillä. Häät ovat suurten tunteiden tapahtuma, jota ei voi myöhemmin toistaa, ja siksi hetkestä tulee ottaa kaikki irti ja se tulee ikuistaa kuvana:)!

Kuvagalleria

Kuvia voi muotoilla toiveenne mukaisesti, niihin voi lisätä tunnuksia ja päivämäärän. Teet kuvat kuten haluat – romanttisia tai hauskoja asusteineen tai ilman…

Lisäksi on hyvä mahdollisuus tehdä kuvista mieleenpainuva hääalbumi, johon vieraat kirjoittavat parhaat toivotuksensa!

Halusin kiittää funboothista häissä. Se oli kiistatta yksi häävieraiden suosikeista.

Kristiin ja Martin

Kiiiitos! Palvelu (Funbooth) on häissä tosi mahtava juttu! 🙂

Kiitos vielä kerran!

Marju ja August

Erityisesti haluan kiittää teitä hyvästä tunnelmasta ja kärsivällisyydestänne juhlissa 🙂

Jevgenia ja Oleg

Lähetä meille tiedustelu

Kirjoita tähän tärkeän tilaisuutesi tiedot!

4 + 3 =